Premierul Ungureanu l-a demis pe secretarul de stat în MAE Doru Costea

Premierul Răzvan Ungureanu l-a demis pe Doru Costea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe. Îl locul lui Doru Costea a fost numită Luminiţa Odobescu.

De asemenea, premierul l-a numit pe Cristian Sporiş secretar de stat la Ministerul Finanţelor, pe locul lăsat liber de actualul ministru Bogdan Drăgoi.

Decizia premierului Mihai-Răzvan Ungureanu de numire a Luminiţei Teodora Odobescu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Şeful Executivului a semnat joi numirea noului secretar în MAE, precum şi decizia privind eliberarea din funcţia de secretar de stat în Ministerul de Externe a lui Doru Costea, aceasta fiind publicată tot vineri în MO.

Pe 31 octombrie 2011, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul privind acreditarea secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Externe Doru Costea în funcţia de ambasador al României în Republica Populară Chineză.

De asemenea, decizia premierului Mihai-Răzvan Ungureanu de numire a lui Cristian Sporiş, directorul executiv pe trezorerie şi arbitraj la Raiffeisen Bank, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *