Gerard Butler la dezintoxicare, pentru dependenţă de calmante

Actorul scoţian Gerard Butler şi-a petrecut ultimele trei săptămâni într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de calmante.
Actorul în vârstă de 42 de ani s-a internat în urmă cu trei săptămâni la Betty Ford Center, acceptând faptul că este dependent de analgezice.
Problemele de sănătate ale lui Gerard Butler au început ca urmare a durerilor severe pe care actorul le-a avut în timp ce filma pentru pelicula “300 – Eroii de la Termopile”, în anul 2006.

Este posibil ca problemele de sănătate ale lui Gerard Butler să se fi accentuat după ce, în luna decembrie, actorul s-a accidentat în timp ce făcea surfing.
În trecut, Butler a vorbit despre cât de dificil i-a fost să filmeze, îmbrăcat cu costumele masive, pentru pelicula “300 – Eroii de la Termopile”, dar şi despre durerea pe care a resimţit-o după ce, la finalul filmărilor, a încetat să se mai antreneze.

“Când termini de filmat, întreaga ta rutină se schimbă şi brusc nu mai trebuie să faci ce făceai până atunci. Este destul de ciudat. Te simţi pierdut. Nu mai trebuie să-ţi păstrezi aceeaşi condiţie fizică”, a spus Butler. “Cu siguranţă a fost o perioadă de adaptare şi de durere fizică, din cauză că nu m-am mai antrenat. A fost cel mai rău lucru pe care l-aş fi putut face”, a precizat actorul.

Pe de altă parte, Gerard Butler a vorbit în trecut despre problemele sale privind consumul excesiv de alcool. “Obişnuiam să beau până când nu mai puteam să-mi amintesc nimic (…) Una sau două băuturi nu erau niciodată de ajuns pentru mine”, a spus actorul, precizând că a fost un băutor înrăit. “Nu mi-e dor de lucrurile astea”, a mai spus el.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără “Lara Croft: Tomb Raider”, “Fantoma de la Operă”, “PS: I love you”, “Rocknrolla”, “Gamer”, “300 – Eroii de la Termopile” şi “Law Abiding Citizen”.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *