EXCLUSIV / Ionel Anton: „Eu mă gândesc cum să pierd bani, nu cum să-i câștig la fotbal”

Milionarul de la poker a văzut live meciul dintre Dunărea și Afumați jucat vineri, 23 martie la Călărași. 

Ionel Anton este interesat tot mai mult să preia echipa de pe malul Borcei. Jucătorul de poker, milionar de altfel după ce a câștigat 1.350.000 $ la un renumit turneu de poker desfăşurat în Bahamas, anul trecut, își dorește foarte mult să vadă gruparea călărășeană în Liga 1. Acesta s-a aflat pentru a doua oară la un meci al grupării călărășene după ce în prima etapă din retur a asistat la măcelul de la Tunari, acolo unde Dunărea a pierdut cu 0 – 3.

Ionel Anton (Pele), a confirmat faptul că s-a sfătuit cu Victor Pițurcă pentru a prelua echipa de pe malul Borcei. „Îmi este prieten bun și i-am cerut un sfat. L-am luat cu mine la primul meci jucat de Dunărea la Tunari să vadă echipa noastră. Știți ce mi-a spus? „Ionel, o vei lua de la 0„, a mărturisit milionarul de la poker. Vineri, la partida cu CS Afumați, „Pele„, a vizitat întreg stadionul Municipal să vadă în ce stare se mai află baza sportivă. Acesta le-a mai spus apropiaților săi că vrea să ducă Dunărea în Liga 1. „Eu mă gândesc cum să pierd bani, nu cum să-i câștig la fotbal. Piți m-a întrebat: „Ionel, tu chiar vrei să pierzi niște bani?„ și eu i-am spus că acesta este unul dintre visele mele, să duc Dunărea în A și să fac o biserică. Când Dunărea va ajunge în Liga 1, vreau să mă legitimez să joc și eu 10 minute într-un meci de o asemenea anvergură„, a mai spus „Pele„, probabil unul dintre cei mai hotărâți investitori pe care i-a avut clubul călărășean.

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

2 thoughts on “EXCLUSIV / Ionel Anton: „Eu mă gândesc cum să pierd bani, nu cum să-i câștig la fotbal”

  1. • Atâta timp cât acest Constantim Sima va fi la club, poate veni şi Papa Pius, că praful se va alege. Din ce va da acest om cu bune intenţii, o parte vor pleca bine-merci la Budeşti. Şi aşa cei de acolo joacă cu echipament Dunărea. De ce după un an Dima a fost incapabil sa pună sigla clubului pe tricouri? Răspuns: nu are interes.

  2. Nu cred ca se va materializa nimic intrucat:
    1.Sima nu vrea sa renunte pentru ca ar renunta la o sursa de castig;
    2.Cu asa primar nu ai cum sa faci performanta in fotbal cu toate intentiile bune ale acestui baiat;
    Daca nu se va realiza nimic inseamna ca ne meritam soarta.
    Primarul si Sima cred ca pot juca in liga I cu 350.000 lei.Te pufneste rasul frate.Oamenii sunt paranoici rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *