Oana Mizil a demisionat din PSD.Se înscrie în alt partid după “negocierea” cu călărăşenii

Deputatul Oana Mizil a anunţat, duminică, în conferinţa de presă, că demisonează din PSD, susţinând că judeţul Călăraşi – unde a fost preşedinte al organizaţiei PSD, funcţie din care a fost schimbată în urma deciziei BPN – “a fost vândută la propriu” PNL-ului de către PSD.

 

“Am intrat în politică cu convingerea că pot face ceva pentru oameni şi ştiţi foarte bine că port un nume politic şi chiar am fost crescută ca să pot să fac ceva pentru oameni. Nu m-am sfătuit în acel moment nici cu domnul Vanghelie, cu nimeni altcineva, când am intrat în politică. A fost decizia mea personală”, a răspuns ea.
“Este alături de mine (Vanghelie-n.r), aşa cum şi eu sunt alături de dânsul în tot ce va face”, a adăugat Oana Mizil.

 

“Eu consider că, pur şi simplu, am fost mazilită şi nici asta nu ar fi fost important dacă sacrificiul carierei mele politice s-ar fi făcut pentru binele călărăşenilor, dar consider că judeţul Călăraşi a fost vândut la propriu de PSD-PNL în defavoarea intereselor călărăşenilor şi ale membrilor PSD”, a afirmat deputatul.

 

Ea a criticat faptul că PSD a acceptat egalitate cu PNL în judeţul Călăraşi, deşi PSD a câştigat alegerile în acest judeţ, fapt care a determinat nemulţumire în rândul soc-democraţilor.

 

Oana Mizil a susţinut că s-au făcut alianţe la nivel local doar pentru interese personale. “Eu nu vreau să omor organizaţia PSD Călăraşi pentru interese personale”, a subliniat deputatul.

 

Întrebată dacă prin demisia sa se vor linişti lucrurile în judeţul Călăraşi, aceasta a răspuns negativ.
În ceea ce priveşte conducerea PSD Călăraşi, ea l-a nominalizat pe Doru Ioan Tărăcilă, despre care a afirmat că este un foarte bun organizator, care se poate lupta pentru interesele PSD într-o luptă deschisă şi corectă cu Răducu Filipescu, preşedintele CJ Călăraşi.

 

Oana Mizil a spus că nu a luat o decizie incă în ce partid se va înscrie ci se va decide în cel mai scurt timp, “în câteva zile”.
“În momentul acesta nu negociez cu nimeni”, a arătat deputatul, adăugând însă că, la jumătate de oră după ce a fost înlăturată de la conducerea PSD Călăraşi, a primit oferte de la toate partidele politice în
afară de USL, inclusiv de la PDL.

 

Oana Mizil a arătat că va lua o decizie în acest sens după ce va “negocia” cu călărăşenii.

Florin Driga
florindriga@informatiadecalarasi.ro

One thought on “Oana Mizil a demisionat din PSD.Se înscrie în alt partid după “negocierea” cu călărăşenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *