Primarul Aniel Nedelcu continuă proiectele începute în primul mandat la Borcea

Primarul Aniel Nedelcu continuă proiectele începute în primul mandat la BorceaAniel Nedelcu s-a implicat în primul mandat de primar în schimbarea în bine a comunei Borcea. Infrastructura a fost o prioritate, de care s-a  ocupat din primul moment. Readucerea apei în subordinea primăriei a fost o altă ţintă. Chiar dacă nu este apanajul unei primării, punerea la dispoziţie, prin închiriere a unor spaţii la preţ modic, ce aparţin Consiliului Local, a dus la crearea de noi locuri de muncă.

Despre momentul în care a redevenit primar, Aniel Nedelcu a declarat:

„Sunt bucuros că am recâştigat primăria comunei Borcea. Desigur, că orice primar îşi doreşte mai mult! Tot timpul e loc de mai bine şi sper ca toate proiectele pe care mi le-am propus, până la finalul mandatului de 4 ani, să le pot finaliza. Acum, după primul mandat, pot spune că lucrurile se îndreaptă către o direcţie bună. Am realizat trotuare, canale de colectare a apelor pluviale, mulţi km de asfalt, am făcut practic o centură care leagă artera secundară pentru ca bicicliştii sau căruţele să nu mai meargă pe Drumul Naţional.

Impozitul arendaşilor vreau să fie susţinut şi anul acesta, de fermieri

Am avut o discuţie cu toţi fermierii, iar o parte au achitat, deja, acest impozit. Asta nu înseamnă decât bani la buget şi bucurie pentru oameni că plătesc impozit mai mic la primărie. Cu aceşti bani, vom continua investiţiiile în comună. Acum, terminăm pietruirea în satul Borcea şi vom continua în satul Pietroiu.

Am organizat 1 iunie pentru copii la Căminul Cultural, împreună cu cadrele didactice care au pregătit un moment artistic cu elevii, pe care, la final, Primăria Borcea i-a premiat cu dulciuri.

În fiecare an, am alocat bani şi pentru învăţământ, pentru renovarea şcolilor. În această toamnă, sper, este funcţional şi terenul de sport cu gazon sintetic, prevăzut cu nocturnă.

Şi în acest an, copiii care au venit cu rezultate de la olimpiadele şcolare vor fi premiaţi de Primăria Borcea.

În următorii doi ani, îmi doresc ca Borcea să devină o comună modernă, europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *