34 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărășeni în perioada 17 – 20 octombrie a.c.

34 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărășeni în perioada 17 - 20 octombrie a.c.
34 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărășeni în perioada 17 – 20 octombrie a.c.

În perioada 17 – 20 octombrie a.c., aproximativ 110 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.

În această perioadă jandarmii călărăşeni au executat 34 de misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediu rural, în zonele aglomerate dar şi în zona instituţiilor de învăţământ, precum și acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemons.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 900 lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat o infracţiune în cooperare cu Poliţia, fiind identificat 1 autor.

………………………………………………………………………………………………………………..

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi va asigura măsurile de ordine publică la manifestările sportive ce se vor desfăşura la nivelul judeţului.

Sâmbătă, 22 octombrie, a.c., începând cu ora 15.00, jandarmii călărășeni vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la Stadionul Municipal Oltenița, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița şi Metaloglobus București, în cadrul etapei a VIII-a , Liga a III-a a Campionatului Național de Fotbal.

Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, unde se va desfăşura partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dunărea Călărași și C.S. Universitar Suceava, în cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin.

Duminică, 23 octombrie, a.c., începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de futsal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi AUTOBERGAMO Deva, în cadrul etapei a VIII-a, Liga I Futsal.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată  a locurilor  de desfăşurare a manifestărilor sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

 

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *