Cei mai talentaţi copii se întrec la Junior Music Fest

Cei mai talentaţi copii se întrec la Junior Music Fest Braşov
Cei mai talentaţi copii se întrec la Junior Music Fest Braşov

În acest an, pe 26 şi 27 august, pe scena de la Centrul Cultural Reduta vor urca 94 de participanţi, din toată ţara, dar şi din cîteva oraşe din Republica Moldova
Cei mai talentaţi copii şi adolescenţi se vor întrece la Braşov, în cea de a doua ediţie a festivalului Junior Music Fest. Evenimentul, care se va desfăşura între 26 şi 27 august.

Dacă anul trecut, la prima ediţie, Junior Music Fest aducea la Braşov 126 participanţi, în acest an, pe 26 şi 27 august pe scena de la Centrul Cultural Reduta vor urca 94 de participanţi, din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ, Galaţi, Baia Mare, Călăraşi şi Medgidia, Buzău, Năvădari, Bacău, Drobeta turnu Severin, dar şi din cîteva oraşe din Republica Moldova. Aceştia au fost aleşi în urma unei preselecţii care au avut loc în perioada 15 iunie – 1 august. Evenimentul organizat de Asociaţia Kids Music Production are ca principal obiectiv descoperirea şi promovarea calităţilor vocale şi artistice ale tinerilor din întreaga ţară, spun organizatorii.

Juriul va fi condus de Paula Seling

Copiii care, începînd de sîmbătă, de la ora 13.00 vor urca pe scenă la Junior Music Fest, vor fi jurizaţi de cîţiva artişti cunoscuţi. Juriul, care este condus de Paula Seling, este completat de solistul portughez Ricardo Caria, solistul italian Ciro de lica, reprezentant al României la Eurovision în anul 2007, solista Carmen Rădulescu şi Marius Modiga, membru al cvintetului Anatoly. De altfel, fiecare dintre membri grupului va susţine şi un recital propriu în cadrul evenimentului.
Cei 94 de copii se vor întrece în prima zi a festivalului, urmînd ca pe 27 august să aibă loc galele finale. La ediţia de anul trecut al Junior Music Fest, marele trofeu a fost cîştigat de braşoveanul Eduard Ungureanu, din juriu făcînd parte atunci compozitorul Viorel Gavrilă, compozitorul Marcel Iorga, realizatorul tv Eniko Bartos Georgescu şi soliştii Nico şi Ciro de Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *