România- Danemarca, duminică, ora 21.45. Rudi Verkempinck: “Nu este o finală”

România- Danemarca, duminică, ora 21.45. Rudi Verkempinck: "Nu este o finală"
România- Danemarca, duminică, ora 21.45. Rudi Verkempinck: “Nu este o finală”

Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Rudi Verkempinck, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că primei reprezentative îi va fi aproape imposibil să se califice la Cupa Mondială din 2018 dacă va pierde partida cu Danemarca, programată, duminică, la Cluj-Napoca.

 

“Este al cincilea meci al preliminariilor. Nu este o finală, dar este extrem de important. Este un joc cheie. Pentru că noi dacă vom cîştiga trecem peste danezi în clasament, dar dacă pierdem atunci distanţa faţă de locul doi se măreşte şi va fi foarte greu, aproape imposibil să ne calificăm. Toată lumea ştie importanţa meciului. Dar jucătorii trebuie să se concentreze asupra jocului şi nu asupra rezultatului. Să dea totul pentru România, pentru echipă şi să urmeze întocmai tactica stabilită. Dacă te concentrezi asupra rezultatului final atunci nu mai ai starea mentală corectă”, a spus tehnicianul belgian.

 

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecţionata Danemarcei, într-o partidă contînd pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *