România a câştigat 3 medalii la Europenele de canotaj

România a luat medalia de aur la proba de 2000 de metri rame, feminin. La proba de dublu vâsle, România a luat bronzul. La masculin, România a câştigat o medalie de argint, în proba de patru rame fără cârmaci.

Echipajul României de dublu rame, format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Varese.

Lupaşcu şi Albu au fost cronometrate cu timpul de şapte minute, 14 secunde şi 49 de sutimi. Pe locurile următoare s-au clasat Marea Britanie (7:18.65) şi Croaţia (7:18.91).

Echipajul României de dublu vâsle, format din Maria Diana Bursuc şi Adelina Cojocariu, a obţinut medalia de bronz, fiind cronometrate cu timpul de şapte minute, trei secunde şi 67 de sutimi. Primele două poziţii au fost ocupate de Belarus (6:58.94) şi Italia (7:02.20).

Echipajul masculin al României de 4 rame fără cârmaci, format din Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Pârghie şi Florin Curuea, a cucerit, duminică, medalia de argint la Campionatele Europene de la Varese, informează site-ul oficial al competiţiei.

Sportivii români au fost cronometraţi cu timpul de cinci minute, 57 de secunde şi 37 de sutimi.

Prima poziţie a fost ocupată de Grecia (5:56.03), în timp ce pe locul trei s-a clasat Serbia (5:58.72).

Echipajul feminin al României de 4 vâsle, format din Ionela Zaharia, Ioana Crăciun, Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a cucerit, duminică, medalia de bronz la Campionatele Europene de la Varese, informează site-ul oficial al competiţiei.

Sportivele din România au fost cronometrate cu timpul de şase minute, 28 de secunde şi 98 de sutimi.

Proba a fost câştigată de Ucraina (6:26.44), pe locul secund clasându-se Polonia (6:28.42).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *