Regal handbalistic. HCM Constanța la Călărași

Mâine, de la ora 17,00, sala Polivalentă din Călărași va cunoaște freamătul marilor meciuri!

 

 

Pentru că, nu-i așa, nu în fiecare zi ai posibilitatea de a vedea “pe viu” un asemenea meci. Un “regal” oferit de două echipe care nu mai au nevoie de altă prezentare după ce le-ai pronunțat numele – Dinamo (acum Municipal Călărași), echipa cu mulți foști și actuali internaționali și Campioana României “en titre”, H. C. M. Constanța! Iar dacă mai amintim că 12 dintre componenții echipei de pe Litoral sunt internaționali ai României, rețeta “regal de handbal” devine desăvârșită. Aici, în sala Polivalentă, Dinamo Municipal Călărași a cucerit primul trofeu international din istoria orașului: Cupa Dunării, ediția I.

 

 

HCM, fără înfrângere

 

Aici, în municipiul de la malul Borcei, Handbaliștii de la Dinamo Municipal Călărași ne-au purtat de-a lungul acestei ediții de campionat din Iad în Paradis și invers, dar totdeauna spectaorii au fost cu echipa. Acum, Dinamo Municipal nu are nimic de pierdut în fața unei echipe care vrea cu toată ființa ei să facă o ediție de campionat numai din victorii. Iar dacă șirul de victorii se va întrerupe aici, la Călărași, din acest moment vom rescrie istoria acestui campionat. Și elevii lui Sebastian Bota pot să ne ofere ceea ce poate, puțini din noi îndrăznesc să viseze!

Sâmbătă, de la ora 17,00 vom fi alaturi de Cojocea, Marocico, Purcărea, Băluț, Marius Vasile, Capotă, Săulescu, Stamate și toți, toți care vor lupta în teren pentru onoare și glorie. După acest meci, va fi din nou Călăraşiul pe buzele tuturor românilor, ca acum 20 de ani când Dunărea (O, tempora!) învingea Politehnica Timişoara şi era la un pas (sau gol) de semifinalele Cupei României?!

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *