Mario Balotelli: “Am aşteptat mult acest moment”

Mario Balotelli a declarat, după calificarea în finala Campionatului European, că a aşteptat mult acest moment al carierei sale şi că este încrezător înaintea confruntării cu Spania, din finala Campionatului European.
“Am aşteptat atât de mult acest moment. I-am dedicat golurile mamei mele, care a venit la stadion doar pentru mine. Au fost aici şi cei mai buni prieteni ai mei şi acest lucru a contat pentru mine. Cassano a fost genial, doar el poate face ceea ce a făcut. Dacă revin în Italia? Acum nu mă gândesc la asta, joc în Anglia şi momentan rămân acolo. Cred că aceasta este cea mai frumoasă seară din viaţa mea, dar sper ca în finală să jucăm chiar mai bine şi să învingem. Spania? Trebuie să fim liniştiţi, să nu ne fie teamă, asta şi pentru că deja le-am dat un gol şi suntem puternici”, a spus Balotelli.

Italia a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli ’20, ’36. Pentru Germania a înscris Mesut Ozil, în minutul 90+2, din penalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *