Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev devenind deţinător al centurii NABF la categoria semigrea

Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a devenit astfel deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.
Bute a declarat, duminică dimineaţă, că este foarte fericit după victoria cu Denis Gracev, subliniind că avea nevoie de un meci de 12 runde şi apreciind că şi-a recăpătat încrederea în sine.
”Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci”, a declarat Bute.
Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

 

Corespondent: Cristian TUDORACHE

cristian.tudorache [@] informatiadecalarasi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *