Liga 4 / Rezultate și clasamente. Venus a desființat Unirea

“Barcelona judetului” are motor Diesel. Adrian Oprea – Motorina a inscris sase goluri.

Meci fara istoric intre campioana judeteana si cei de la Soimii Unirea. Gazdele se asteptau la un meci greu dupa ce miercuri au castigat cu greu, scor 2-0, in fata aceluiasi adversar intr-un meci contand pentru Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. De data aceasta, formatie oaspete a avut in componenta jucatori cu multa experienta, dar foarte prost pregatiti din punct de vedere fizic.

 

In aceste conditii, Venus Independenta a defilat pe teren. La pauza, soarta partidei era deja transata. Elevii lui Ilie Zeciu conduceau cu 3-0. Repriza a doua a fost un adevarat galop de sanatate, astfel ca s-a incheiat 9-0. Eroul partidei a fost Adrian Oprea – Motorina, care a reusit sa inscrie de sase ori in partea celor de la Unirea.

 

Formatia antrenata de catre Gheorghe Dita a obtinut o remiza in derby-ul de la Lehliu Gara si se pregateste acum de play-off-ul in care se va decide campioana judeteana.

 

Cel mai asteptat meci al etapei s-a disputat la Lehliu Gara. Pentru ca partida era una extrem de important pentru desfasurarea campionatului, CJA Calarasi a incredintat jocul unei brigazi de arbitri veniti din Bucuresti. Liderul seriei n-a facut altceva decat sa-si conserve avansul pe care il are fata de rivalii de la Victoria, astfel ca si-a facut partie spre play-off. Scorul de 1-1 nu este deloc avantajos pentru formatia lui Iulian Iacomi, care se afla acum la egalitate cu Viitorul Dalga in clasamentul adevarului.

 

Lupta pentru evitarea retrogradarii se da mai departe intre Manastirea, care a urcat pe 4, cu +4 la “adevar” (15-1 cu Speranta Plumbuita), Dor Marunt, care a stat, si Sarulesti, care spera sa castige contestatia depusa la finalul jocului pierdut pe terenul celor de la Speranta 06 Plumbuita. Restul partidelor se joaca doar de amorul artei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *