Liga 4 / Rezultate juniori și seniori. Ce scoruri!

În Seria A, liderul Chirnogi II și-a bătut joc de Curcani, Fundulea a făcut scor cu Ileana iar în C, Venus a învins Conpet la Ștefan cel Mare.

 

Scoruri de maidan în etapele jucate în weekend în fotbalul județean. Liderii celor trei serii și-au consolidate pozițiile câștigând fără drept de apel în fața unor echipe de pluton. „Barcelona județului„, Venus își păstrează distanța față de urmăritoarea Înainte Modelu, după un 5 – 0 reușit la Conpet. Trupa lui Ilie Zeciu a început să meargă ceas în acest retur, dar trebuie să stea cu ochii pe secundar pentru că Modelu așteaptă la cotitură. Cel mai mare rezultat al rundei de sâmbătă s-a înregistrat la Ciocănești, acolo unde trupa lui Cornel Țicu a trecut de Atletic Dorobanțu cu scorul de 8 – 0. La cum joacă trupa din Dorobanțu nici în „Onoare„ nu face față. În derby-ul etapei a XX-a, Spicul Roseți și Dunărea Grădiștea au terminat la egalitate, scor 0 – 0. Un punct mare pentru Roseți, unul mic pentru Grădiștea, echipă care nu reușește să ajungă în primele 6 formații din clasament calificate în seria de elită.

 

 

Urmează: Lehliu – Fundulea

 

În Seria B, meciul dintre Viitorul Dâlga și Fortuna Tămădău a fost amânat pentru că antrenorul celor de la Dâlga, Liviu Cucu a decedat. Liderul acestei Serii, Progresul Fundulea pare să nu aibă niciun adversary pe măsură până acum. Echipa lui Iacomi ce-I mai stă în coastă, în rest… Lehliu, la 3 puncte de Fundulea, trage tare să câștige seria. Etapa viitoare va avea loc un meci de văzut. Victoria Lehliu – Progresul Fundulea, un derby de județ în care cu siguranță că va ieși scandal.

 

 

Vulturii, din nou pe val

 

Victoria II Chirnogi și-a bătut joc de CS Curcani în etapa jucată duminică 1 aprilie. Scorul nu este nici pe departe o minciună. Cu 9 – 1 au bătut echipa a II-a din Chirnogi formația care nu de mult se bătea pentru un trofeu județean. Vulturii din Oltenița, uimesc. Echipa lui Nicolae Eftene trage tare să ajungă în seria de elită. Vulturii au învins în deplasare la Spanțov, scor 7 – 4 și stau la 2 puncte de poziția care îi poate duce într-un top al celor mai bune echipe din sezonul următor. O altă trupă care joacă bine și despre care nu prea s-a scris prin presă ecte Podul Pitarului. Se vede treaba că acolo se muncește intens, iar rezultatele au început să apară.

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *