Liga 4 / “Liga Tractoriştilor” se pune în mişcare. Descarcă aici programul returului!

Prea multe despre acest campionat „jucat„ mai mult pe mesele Asociației Județene de Fotbal Călărași, n-am avea ce să scriem.

Doar că, începând din acest wee-kend, încep scandalurile, înjurăturile, bătăile și mai puțin fotbalul pe maidanele din frumoasa noastră glie. „Liga Tractoriștilor„ se pune în mișcare. Sportul Rege, onorat prin campionatul nostru județean doar de unele echipe, să nu creadă iubitorii fotbalului că n-am avea formații care își văd de competiție, se reia în Seriile A-B-C.

 

Pentru început, echipe ca Venus, Sohatu, Ciocănești, Roseți, Unirea, Podul Pitarului, Dâlga, Modelu, sunt și par cele mai interesante. Fiecare formație în seria ei, încearcă să ajungă la barajul de promovare. Nu este exclus ca una dintre grupările de mai sus să poată participa la meciul decisiv din vară pentru eșalonul superior. În rest, Dumnezeu cu mila. Odată cu scurgerea etapelor din acest retur vor apărea disensiuni între echipe, jucători, oficiali, arbitrii și alți huligani care ne vor da nouă ziariștilor subiecte de scris.

Seria C:

 

 

 

 

 

 

Seria B:

 

 

 

 

 

 

 

 

Seria A: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *