Liga 3 / Victoria joacă azi acasă cu Conpet

În meciul tur, pe terenul “Ştefan Vrăbioru” din Ianca, elevii lui – pe atunci, Ionel Augustin şi Cristea  – s-au impus cu 1-0 (Gh. Ioniţă).

 

De altfel, chirnogenii au cam devenit “naşii” celor din Cireşu/Brăila dacă ne reamintim că mai prin vară, tot acolo au învins cu 1-0 şi s-au calificat într-una din fazele superioare ale Cupei României.
De altfel, dacă studiem cu atenţie statistica evoluţiei echipei din Chirnogi, observăm împortanţa victoriei din turul campionatului, o victorie dătătoare de energie care, ulterior, a propulsat echipa în apropierea podiumului.
Fără înfrângere după primele 4 etape din retur (una a stat şi una a adunat punctele de la “masa verde”), fără înfringere, dar cu două goluri marcate de G. Crăciun (ambele din penalty) la două echipe grele ale seriei, Victoria continuă să ne surprindă spre marea satisfacţie a suporterilor şi, mai ales, a “oamenilor de fotbal de aici, din zona Chirnogi-Olteniţa.

 
Un meci între două echipe clasate pe locurile 5, respectiv 13 se pare că nu ar ridica problema învingătorului, dar meciul nu este dinainte cîştigat.
Defalcat, clasamentul este:
VICTORIA: (a) 8 5 2 1 9-  2 17 puncte (general “+3”)
CONPET:   (d) 8  2 3 3 8-10  9 puncte (general “-14”), ne arată o echipă vizitatoare cu evoluţii apreciate în deplasare, jocurile de referinţă fiind 1-1 la Slobozia în tur şi, mai ales, 1-2 la Berceni în retur! Deci meciu trebuie tratat cu uşurinţă!

 
La Chirnogi, iată că abia în etapa a XIX-a (a V-a din retur) echipa are ,,, liber la yburdat pe gazonul proaspăt încolţit! Va zburda şi va învinge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *