Liga 3 / Pele, salvatorul Dunării!

Dunărea Călărași va fi salvată de la dezastru de către milionarul Ionel Anton – Pele!

 

 

O avancronică înaintea meciului se azi cu CS Afumați nu-și mai are rostul. Dunărea Călărași a pierdut în prima etapă a returului la Tunari (0 – 3), iar în runda care va începe de la ora 15:00 se va bate la Călărași cu CF Afumați, ocupanta locului 3 din clasament. Cel mai important lucru acum la gruparea călărășeană este venirea unui finanțator puternic care să salveze echipa de pe malul Borcei de la dezastru.

 

Anton a fost la dezastrul cu Tunari

 

Calvarul fotbalului călărășean este aproape de final. Potrivit lui Dorinel Dincă – Motanu, milionarul Ionel Anton – Pele va prelua 51% din acțiunile clubului Dunărea Călărași. Până atunci, jucătorii trebuie să îndure multe umilințe din partea președintelui Constantin Sima. Antrenorul Valeriu Petrescu este nemulțumit că jucătorii n-au condițiile aferente de Liga a 3-a.

Echipamentul este vechi și pute, iar hrana fotbaliștilor este insuficientă sau lipsește de cele mai multe ori. Venirea lui Pele ar fi de bun augur, acesta având deja o primă impresie după ce a văzut live meciul călărășenilor cu CS Tunari de săptămâna trecută. “Ionel şi-a dat acordul pentru a prelua echipa. Chiar zilele următoare va avea loc o ultimă discţie în vederea preluării pachetului majoritar”, a declarat Dorinel Dincă, omul pus de milionar să intermedieze discuțiile dintre club și Ionel Anton.

 

Cum justificați banii?

 

Dunărea se află într-o situație destul de delicate. Locul 10 pentru o echipă fanion a orașului arată rușinea și disprețul față de noi cetățenii acestei urbi care plătim din buzunarul nostru la bugetul local această echipă. Conducerea actuală a dus acest club la neființă prin felul cum se manifestă acum lucrurile la club. Bătaia de joc trebuie să înceteze. Dunrea se află la 3 puncte de retrogradare, stadionul Municipal stă să cadă iar echipa este aproape inexistentă. Cum își justifică oamenii care conduc acest club banii?

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *