Liga 3 / Fostele glorii, nemulțumite de situația actuală a echipei Dunărea

Ion Simion, Costică Ștefan și alți oameni de fotbal care au făcut performanță la Dunărea, sunt nemulțumiți de activitatea actuală a echipei de pe malul Borcei.

 

Rezultatele Dunării Călărași și activitatea slabă a celor care conduc acest club îi nemulțumesc pe foștii jucători sau președinți care au trecut pe la echipa de pe malul Borcei de-a lungul timpului. Chiar dacă au scos un egal etapa trecută cu CS Afumați, călărășenii trebuie să-şi pună semne de întrebare legate de jocul prestat până acum, un joc care îi clasează pe călărășeni pe poziția a 10-a în clasament, la 3 lungimi de undă de retrogradare. Fostele legende ale echipei de pe malul Borcei, critică prestaţia galben-albaștrilor, iar Ion Simion, fost președinte al grupării în perioada 1983-1989 prevede un adevărat dezastru la echipa pregătită acum de Valeriu Petrescu.

 

„Dunărea nu joacă nimic„

 

Ion Simion, fost jucător și președinte al grupării de pe malul Borcei (83-89), spune că nu a mai fost la un meci al călărășenilor de mai bune de 1 an. „Ce facem cu fotbalul călărășean, sau dacă mai bine spus se mai poate face ceva cu Dunărea? Această echipă aparține călărășenilor. Noi suntem oameni de fotbal care am ajutat și participat la construirea stadionului și am condus destinele fotbalului călărășean. De un an de zile nu am mai fost la un meci al Dunării, iar acum am vrut să văd și eu cum se mai prezintă echipa. Am fost săptămâna trecută la meciul cu CS Afumați, o formație nou înființată în Liga 3. Am fost la acest meci hotărât să văd ceva plăcut și când colo am rămas surprins„, a spus Ion Simion, fost președinte al Dunării.

Nea „Simi„ a rămas surprins când a văzut partida cu CS Afumați, al doilea meci al călărășenilor din acest retur. „Credeam că voi vedea o echipă omogenă, bine structurată cel puțin pentru acest nivel, o formație bine pusă la punct care încearcă să recupereze punctele pierdute în tur… Am crezut că voi asista la un teren de joc bine îngrijit… ceva nou în echipa lui Petrescu. Chiar dacă au avut rezultate proaste în tur am rămas surprins că și acum tot acea conducere se află la cârma echipei. Nimic nu s-a schimbat„, a mai spus Ion Simion.

 

„Tot ce am construit noi, strică acum cei care sunt acolo„

 

Fostul jucător din perioada (68-75) le cere demisia celor care administrează acum clubul Dunărea. „Credeam că voi vedea o invazie de jucători tineri din pepiniera proprie a clubului, dar aici cred că nu există nicio preocupare de a atrage cât mai mulți copii. Am asistat însă la cea mai slabă echipă din toate edițiile de campionat. Dunărea nu joacă nimic. Cei care sunt acum la această echipă au făcut orașul de râs. Le cer demisia, atât eu cât și alți oameni de fotbal! Și noi la rândul nostru am trecut prin momente grele, dar am avut tăria și bunul simț să ne recunoaștem greșelile și să ne retragem. Conducerea clubului în loc să atragă sponsori noi, i-a îndepărtat. Presa locală a relalat la timp aspectele negative din cadrul clubului însă nimeni nu a luat nicio măsură!„, a mai spus Ion Simion. „Tot ce am construit noi în timp, bucățică cu bucățică, acum cei care sunt la Dunărea își bat joc. Am ajuns să nu mai mă duc la stadion, acel loc pe care l-am iubit și respectat„, a încheiat acesta.

 

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *