Liga 3 / „Vechea gardă, moare dar nu se predă!„

Laurean Moțățăianu, cunoscutul gazetar sportiv a revenit după o mică problemă de sănătate peste care a trecut cu brio. Editorialistul site-ului www.sportcalarasean.ro și al ziarului Informația de Călărași a făcut o analiză a echipei Dunărea Călărași după prima victorie a echipei lui Petrescu obținută azi la Rocar cu Comprest GIM.
„După ce a arătat germenii revenirii la meciul cu FC Afumați, Dunărea a reușit prima victorie în anul de graţie 2012. Pe ultima a uita-o lumea, în virtutea acelei legi nescrise, dar socotite foarte-foarte umane: a UITĂRII! O reamintim: 16 septembrie 2011: DUNĂREA . ACS BERCENI 2-0.
Ce apare cu pregnanţă în evoluţua echipei? Faptul că în cele 4 goluri marcate în acest retur de campinat, marcatori sunt jucătorii din “vechea gardă” – V. Petre, Al. Preda, Farin II. Cei sosiți în iarnă se lasă aşteptaţi sau “din respect şi o politeţe ieșită din comun” îi lasă pe cei din “vechea gardă” să-şi consume …. muniția.
Şi pentru cei care încă mai “plâng” plecarea lui Ad. Bălan la Damila Măciuca, le recomandăm să-şi “economisească”  apa chiorensis. Nu am pierdut NIMIC!
Marţi, de la ora 17, pe Municipal cu o puternică revigorată echipă din Berceni, apoi vineri, de la 17, o promisiune de derby-spectacol pe frumosul teren din Berceni„.
Laurean MOȚĂȚĂIANU
laurean.motataianu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *