Libertatea: “Ionel Anton va investi în echipa Dunărea Călăraşi”

foto: facebook

Milionarul Ionel Anton (44 de ani) va prelua pachetul majoritar de acţiuni de la Dunărea Călăraşi (Liga a III-a), din oraşul său natal, scriu jurnaliştii de la Ziarul Libertatea.

 

Omul de afaceri supranumit “Pele” a devenit celebru anul trecut, după ce a câştigat 1.350.000 $ la un renumit turneu de poker desfăşurat în Bahamas.

Anton, milionarul din poker, s-a sfătuit cu prietenul Victor Piţurcă şi va investi în echipa Dunărea Călăraşi, din Liga a III-a.

Dunărea Călăraşi, “sfertfinalistă” de Cupa României în 1992, se zbate în anonimatul eşalonului trei. De acolo încearcă să o scoată Ionel Anton, personaj care derulează afaceri imobiliare, devenit cunoscut după ce a dat lovitura în Caraibe, anul trecut, când a luat 1.350.000 $ la un turneu de poker. Născut chiar pe malurile Borcei, el a anunţat autorităţile locale, care susţineau echipa, că e gata să preia pachetul majoritar de acţiuni. Pokeristul a fost prezent la un turneu în Spania, iar la întoarcerea în ţară va purta tratativele finale, la Hotelul Marriott din Bucureşti.

 

Doru Dincă: “Este adevărat ce scriu cei de la Libertatea”

 

La primul meci din retur, jucat de Dunărea la Tunari pe 16 martie, a fost prezent în tribune şi milionarul de la Poker, Ionel Anton. Acesta a asistat la o înfrângere ruşinoasă a călăăşenilor, Dunărea pierzând cu scorul de 0 – 3. “Ionel şi-a dat acordul pentru a prelua echipa. Este adevărat ce scriu cei de la Libertatea. Chiar zilele următoare va avea o ultimă discţie în vederea preluării pachetului majoritar”, a conirmat ştirea, Dorinel Dincă unul dintre cei mai apropiţi prieteni ai milionarului.

 

Citeşte materialul complet pe www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *