Jandarmeria Călărași asigură măsurile la ordine publică la Sala Polivalentă

Jandarmeria Călărași asigură măsurile la ordine publică la Sala Polivalentă
Jandarmeria Călărași asigură măsurile la ordine publică la Sala Polivalentă

Miercuri, 31 august, a.c., începând cu ora 20.00, peste 10 jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, unde se va desfăşura partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dunărea Călărași și C.S.M. București, în cadrul Ligii Naționale de Handbal.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată  a locului de desfăşurare a manifestării sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *