Investiție / Ionel Anton vrea să salveze Dunărea

Milionarul Ionel Anton – Pele și-a dat acordul pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Liga 3, Dunărea Călărași. 

Sportul românesc este tot mai politizat. Dacă PDL și-a adjudecat aproape toate direcțiile județene pentru sport și tineret, cluburile de fotbal mai încap și pe mâna altor partide. La Călărași, Dunărea a fost acaparată de către UNPR, formațiune politică din care face parte primarul Nicolae Dragu. Pe malul Borcei se vorbește tot mai mult despre un posibil investitor care ar urma să preia pachetul majoritar de acțiuni la clubul condus acum de Constantin Sima.

 

300 de mii de euro, prima investiție a lui Pele la Dunărea

 

Salvatorul Dunării este Ionel Anton – Pele, personaj devenit cunoscut după ce anul trecut a câștigat 1,35 milioane de dolari la un turneu de poker. Acesta este născut la Călărași. Între reprezentanții clubului Dunărea și Ionel Anton a avut loc deja prima rundă de negocieri. Anton și-a anunțat intenția de a prelua echipa de pe malul Borcei, investind pentru început suma de 300 de mii de euro. După prima rundă de negocieri în care ambele părți au purtat doar discuții ar fi trebuit să aibă loc o altă întâlnire între Sima, președintele Dunării și Ionel Anton. Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească pe 8 martie la hotelul Marriott din București, însă întâlnirea s-a amânat la o altă dată.

 

În clipa de față, negocierile dintre cele două părți au fost sistate din cauza faptului că Ionel Anton este plecat în Spania, la un turneu internațional de poker. Dacă acesta va prelua pachetul majoritar la Dunărea, Dorinel Dincă va avea mână libera în ceea ce privește numirea antrenorului și transferurile jucătorilor.

 

Una dintre condițiile lui Ionel Anton este numirea lui Dorinel Dincă – Motanu în fruntea clubului, idee cu care primarul și totodată președintele Consiliului Director al Clubului Dunărea, Nicolae Dragu este de acord. ”Da. Este adevărat. Au avut loc niște discuții între Sima și Pele, dar acum ele sunt sistate. Pele și-a dat acordul să preia Dunărea, de fapt a fost opțiunea lui să vină în sprijinul acestei echipe„, a confirmat Dorinel Dincă (Motanu), omul de legătură dintre Pele și oficialii Dunării.  Motanu este membru UNPR și unul dintre oamenii de încredere ai edilului din Călărași. Constantin Sima nu vrea să dispară de la Dunărea. El vrea să-și păstreze un loc în club, intenționând să-i convingă pe cei de la Săgeata Năvodari să cedeze Călărașiului locul în Liga a II-a.

Sursa – foto: www.holdem.ro

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

2 thoughts on “Investiție / Ionel Anton vrea să salveze Dunărea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *