Handbal / Liga Națională / Victorie de moral, dar și de clasament

Duminică de dimineaţă, înainte de a se îmbarca în autocarele care urma să ducă suporterii călărăşeni la meci, pe feţele tuturo se citea un optimism molipsitor.

“Ne întâlnim cu grosul galeriei dinamoviste la intrarea în sala Floreasca. Nici nu ne gândim ca să nu învingem azi”. Şi fiecare urca parcă super-convins că vor reveni la Călăraşi cu punctele în tolbă.
Programat la ora 12,00, meciul avea să înceapă la ora 12,30. În fine, meciul începe, în teren fiind două echipe care se cunosc foarte bine şi care mai au puţine secrete una faţă de cealaltă. Şi se merge “cap la cap” până în min. 29 când, gazdele se desprind la 2 goluri: 14-12. Imediat Dinamo revine pe tabelă şi la pauză consemnăm un 14-13.
La reluare, ne temem de căderile pe care le-a manifestat echipa în ultimele jocuri, inclusiv la Turda şi în min. 34 consemnăm 16-15 pentru gazde. Va fi, de altfel, ultima consemnare cu gazdele la conducere, pentru că din min. 40 Dinamo Călăraşi ia conducerea, nu numai pe tabela de marcaj, ci efectiv a jocului. Trece cu brio un moment de cumpănă în min. 51, la 24-24, dar era limpede că victoria nu poate scăpa echipei călărăşene. În final va fi 26-29 şi elevii lui Sebastian Bota revin la victorie în deplasare, ultima fiind cea de la Ploieşti, la 11 decembrie 2011. Şi acolo ca şi aici, galeria călărăşeană a fost superbă! Iar pentru echipă, locul 3-4 este tot mai accesibil!
Săptămâna viitoare, 11 martie, în etapa a XIX: Universitatea Bucovina Suceava – Dinamo Municipal Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *