Handbal / Liga Națională / Dinamo – Odorhei, duminică la Călărași

Duminică, 26 februarie, putea fi SĂRBĂTOAREA HANDBALULUI! Sunt două meciuri deosebite care implică echipele călărăşene şi ocupante de pe podiumul Ligii Naţionale sau a Diviziei A.
Dar, nu a fost să fie şi interesele mărunte au avut soţi de izbândă.

De la ora 13,00 în Sala Polivalentă, echipa care poartă acum numele municipiului (şi se vorbeşte că-l va purta şi mai departe, din toamnă) va da piept cu vicemapioana României, ediţia 2010/2011. În acea ediţie de campionat, între Dinamo şi echipa din Odorheiu ( 32-38 şi 31-34. Deci, Dinamo a pierdut ambele manşe şi dacă ne amintim că în tur a fost 27-35, Dinamo nu mai câştiga în faţa echipei ardelene de un an şi jumătate!

Dacă Dinamo a pierdut foarte greu la Reşiţa, lucru recunoscut sportiv de gazde, pe care le-a costat şi calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup (19-27 şi 27-25 cu S.S.V. Bozen (Italia), H.C. Odorheiu – într-un fel singura echipă de handbal privatizată din România – a rata şi ea aceeaşi fază în Cupa EHF, dar cu una din forţele handbalului european, fostă campioană a Germaniei şi vine la Călăraşi – în premieră – pentru a începe cel de-al VIII-lea an din proiectul pe 10 ani lansat la privatizare de Verestoi Atilla. Pentru asta are nevoie de un loc pe podium.

Publicul călărăşean, cu mic cu mare, trebuie să umple Sala Polivalentă şi să-şi încurajeze favoriţii din secumda 1 până în minutul 60 când, ne vom bucura împreună de o mare victorie, de ascensiunea echipei noastre în clasament şi, de ce nu, de spectacolul la care vom asista.
Meciul va fi transmis live de DIGISPORT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *