Handbal /Liga Națională /Dinamo joacă astăzi la CSM București

Dinamo Călărași întâlnește astăzi un adversar relativ modest.
Când pierzi un meci – fie el şi restanţă pentru etapa a XIV-a, că tot 2 puncte valora – în faţa unei echipe care nu gustase din cupa succesului în returul de campionat, care este în partea a doua a clasamentului şi care se zbate să supravieţuiască şi să-şi facă un “nume”, când ai o mare posibilitate de urca pe locul 4 a ierarhiei clasamentului, nu prea mai ai idei şi orice variantă de analiză a ceea ce ar putea fi duminică în sala “Lucian Grigorescu” (Floreasca), este refuzată sistematic de nesiguranţa pe care o afişază echipa.
O echipă capabilă să încânte la Călăraşi când avea 7 goluri avans, pentru ca în repriza secundă să tremure la imaginea tabelei, o echipă care conduce cu 3-1, are 12-12 la pauză, iar la final are un pasiv de 6 goluri. Ceva-ceva se petrece în partea a doua a meciului şi e datoria antrenorilor să găsească hiba repede.
Normal, duminică echipa lui Sebastian Bota trebuie să ia punctele puse în joc, dar C.S.M. Bucureşti pare o echipă mai “în vână” ca Potaissa Turda. Vă hazardaţi la un pronostic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *