Handbal / Dinamo, umilință la Suceava

Dacă în ediţia trecută de campinat ni le-a administrat H.C. În meciul de la Odorhei, în această ediţie, s-a depăşit “recordul” la … încasări! Şi pentru că tot facem comparaţii cu anul trecut, trebuie reamintit că în ediţia trecută scorul a fost – la Suceava, 28-24 – adică mai mult decât onorabil. La toate acestea dacă mai adăugăm înfrângerea sucevenilor, la Călăraşi, în toamnă, 27-29, dar şi dorinţa unei repetiţii generale pentru meciul din 17 martie cu Sporting Lisabona în Challenge Cup, avem imaginea unui joc de ambiţie, mai ales din partea gazdelor.

Dinamo Municipal Călăraşi a ţinut pasul cu CSU doar în prima parte, atunci când a şi condus (11-12), iar rezultatul de la pauză (17-15) dădeau speranţele unui rezultat bun. Dar la reluare, în jocul echipei s-a manifestat aceeaşi cădere fizică, vizibilă şi în alte jocuri, iar gazdele nu au aşteptat altă invitaţie şi s-au desprins treptat, nelăsând nicio şansă oaspeţilor, iar la final tabela să indice un categoric 40-28.
DINAMO MUNICIPAL CĂLĂRAŞI: Marocico, Botaş, Drenceanu – Stamate (6 goluri), Capotă (6), Cojocea (4), M. Vasile (3), Savin (2), Purcărea (2), Cîrstea (2), Săulescu (2), M. Rona (1).
În etapa viitoare, Dinamo Municipal Călăraşi va juca la Sala Polivalentă cu Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Asupra acestui meci vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *