Handbal / Dinamo pierde restanța la Turda

În încercarea de a ridica moralul elevilor lui şi de a ne linişti pe cei ce am rămas cu sufletul la gură aşteptând urcarea pe locul 4, Sebastian Bota spunea: ,,Ne aşteaptă un meci greu la o echipă nou promovată care joacă bine acasă şi vrea să îşi câştige punctele.

Dar, dacă noi vom juca precum în partida cu Odorheiu, cred că putem spera la cele două puncte. Spun asta, bazându-mă pe forma jucătorilor lui Dinamo şi ambiţiei cu care vor aborda partida. Un lucru e clar: mergem să câştigam la Turda!” (handbalvolei.ro)

Desigur, orice încercare de a “creiona” ceea ce va fi este supusă confruntării cu realitatea jocului. Iar Dinamo Municipal a început foarte bine meciul, a condus cu 3-1 în min. 5, apoi s-a mers cap la cap până la pauză: 12-12.

Ce a fost la pauză nimeni nu ştie. Cert este că echipa din Turda a luat conducerea în min. 34 (13-12) pe care nu a mai cedat-o până la final, diferenţa de 3 sau 5 goluri fiind permanentă.

Echipa călărăşeană a ratat locul 4 – probabil că la pauză, perspectiva unui asemenea loc a produs ameţeli – dar are datoria faţă de suporteri ca să gândească şi să joace altfel meciurile de la Bucureşti şi Suceava. Va fi mult-mult mai greu, comparativ cu ceea ce se putea realiza în faţa unei echipe care – în retur – nu ştia ce este aia “victorie”.

DINAMO MUNICIPAL CĂLĂRAŞI: Marocico, Botaş, Stamate 5, Capotă 4, Vasile 4, Purcărea 3, Băluţ 3, Săulescu 2, Cojocea 1.

Antrenori: Sebastian Bota, Ionel Ene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *