Handbal / Dinamo joacă azi la Suceava

Dinamo Municipal va avea un adversar puternic sâmbătă în compania echipei de pe locul 3.

Meci foarte greu pentru Dinamo Municipal Călăraşi pe terenul singurei echipe româneşti de handbal masculin calificată în sferturile de finală ale Cupei Challenge, etapă în care va juca cu Sporting Lisabona (17 sau 18.03 la Suceava, 21.03 returul)! Cu acest joc, Dinamo Municipal Călăraşi intră într-o serie de “4 jocuri derby” – acum la Suceava, apoi acasă cu Ştiinţa Bacău, la Poli Timişoara şi, după pauza impusă de pregătirile echipei naţionale, la Călăraşi cu H.C.M. Constanţa.

Se aşteaptă mult de la Cojocea

Iată de unde apare un plus de dificultate a acestui meci în tentativa ocupării – la final – a unui loc de cupă europeană. Şi nu numai de cupă europeană, ci de onoare pentru o echipă care a crescut de la meci la meci, cu deficienţe inerente mai ales în privinţa omogenizării lotului. Pentru că Dinamo Călăraşi de acum nu mai este echipa de anul trecut când pierdea ambele manşe cu bucovinenii: 27-33 şi 24-28. Chiar dacă de două jocuri, golgeterul echipei, Mihai Cojocea (locul 2 pe ţară) înscrie cu … pipeta, elevii lui Sebastian Bota vor juca la victorie. În fond, este o tactică sănătoasă – nu au nimic de pierdut! Meciul se va juca sâmbătă, 10 martie de la ora 11:00. „Mergem la Suceava cu gndul la victorie. Ne juăm şansa chiar dacă echipa din Suceava este una dintre cele mai bune formaţii din Liga Naţională”, a declarat pentru Ziarul Informaţia de Călăraşi, anrenorul celor de la Dinamo, Sebastian Bota.
Următorul meci pentru Dinamo Călăraşi va avea loc duminică 18 martie în compania ocupantei locului 2 din clasamentul Ligii Naţionale, Ştiinţa Dedeman Bacău. Partida se va juca în Sala Polivalentă începând cu ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *