Hagi se va întoarce să antreneze “în viitor”

Gheorghe Hagi a declarat într-o conferinţă de presă, că îi este dor de antrenorat şi că în viitor probabil va prelua o echipă, fără să precizeze însă momentul când se va produce acest lucru.
El a adăugat că nu este dezamăgit de evoluţia echipei pe care o patronează, Viitorul Constanţa, în primul sezon din Liga I, chiar dacă aceasta se află acum în lupta pentru evitarea retrogradării.
“Nu sunt dezamăgit de evoluţia Viitorului. Obiectivul nostru e să producem jucători. Şi eu cred că suntem cel mai bun exemplu din România de când e România. Avem 30 de jucători la loturile naţionale, aşa că noi şi când pierdem, câştigăm. La ultimul meci am promovat alţi jucători de ’95 titulari, cu orice risc. Ăsta e obiectivul nostru, mergem pe acest proiect. Acum suntem tineri, de fapt bebeluşi. Şi anul ăsta doar două echipe ne-au depăşit, Steaua şi Gaz Metan Mediaş. Am jucat prost în aceste meciuri şi am primit multe goluri. În rest ne-am bătut de la egal la egal cu toate echipele. Nu am fost sub adversari foarte mult. Atât putem, mai sunt 9 meciuri şi încercăm să obţinem puncte ca să rămânem în Liga I”, a adăugat fostul jucător.”.
Gheorghe Hagi este convins că Galatasaray, echipă eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor de Real Madrid, se va bate pentru câştigarea unui trofeu european din sezonul următor. “Galatasaray e o echipă foarte bună, au arătat că au potenţial bun. Dar încă nu sunt o echipă care să cucerească un trofeu în Europa. Probabil că de la anul încolo se pot gândi şi la acest lucru pentru că şi-au mărit bugetul. Au adus jucători ca Drogba sau Sneijder, au format un colectiv bun. Terim ştie ce trebuie să facă. Cei de la Galata au acum în casă omul care a câştigat în Europa”, a afirmat Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *