FOTO / Dunărea, un punct „afumat„, sub privirile lui Ionel Anton

Dunărea Călărași a reușit să smulgă un punct echipei CS Afumați.

Trupa fanion de pe malul Borcei a ajuns după 13 ani de când activează în Liga 3 să se bată de la egal la egal cu formații necunoscute. CS Afumați, este o echipă care a apărut recent pe harta fotbalului din eșalonul 3 și dă lecții unor formații cu tradiție, cum ar fi Dunărea. Din poziția a 3-a a clasamentului CS Afumați a fost la Călărași să bată Dunărea. Vineri, 23 martie, Dunărea Călărași a jucat cel de-al 2-lea meci din returul sezonului 2011-2012. Călărășenii au scos un egal (2 – 2) în urma unui meci presărat cu cartonașe galbene dar și roșii. Ambele echipe au terminat cu un om mai puțin pe teren.

 

O analiză amplă a jocului celor două echipe dar și ce a declarat în exclusivitate Ionel Anton, prezent la meciul Dunării de vineri citește în ediția scrisă a bisăptămânalului Informația de Călărași de marți 27 martie!

Cătălin NIȚU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

 

One thought on “FOTO / Dunărea, un punct „afumat„, sub privirile lui Ionel Anton

  1. Atarnatorul ala de Gascanu ce cauta acolo?Chistoacele lui Anton.SIMA LA PUSCARIE.Ba lesinatilor,ba figurantilor plecati de la Dunarea.La tribuna oficiala numai figuranti,daca le ceri sa sponsorizeze Dunarea se fac ca ploua.UUUUUUUUUUUUUUU RUSINE SA VA FIE.Ba bosorogule pleaca la Budesti,lasa pe altul capabil sa conduca acest club.Plecati ba lesinatilor de la Dunarea.
    RUSINE,RUSINE,RUSINE SA VA FIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *