FOTO / Amical / Săgeata învinge Dunărea

Dunărea Călărași a jucat azi ultimul amical al iernii, pierzând în fața celor de la Năvodari, meci jucat pe stadionul Municipal din Călărași. 

Săgeata Năvodari, echipă care a anunțat că se va alinia la startul returului Ligii a 2-a, a fost astăzi la Călărași pentru a susține un amical în compania celor de la Dunărea Călărași. Trupa din Liga 3, n-a făcut față formației antrenată de Constantin Gache, pierzând cu un scor sec 0 – 3. Fără mulți jucători de bază, Săgeata, ”străpunsă” de datoriile financiare a reușit să obțină o victorie de moral în compania echipei lui Valeriu Petrescu. Pentru Săgeata au marcat Popa (35) și (51) și Apostol (80).

Dunărea n-a avut prea multe alternative în fața echipei din Năvodari. Călărășenii au terminat programul meciurilor amicale cu o înfrângere usturătoare. La Dunărea, pare să nu mai meargă nimic. Apărarea e încă în vacanță, la mijloc se construiește greu, iar atacul nu s-a dezghețat. La jocul prestat, echipa de pe malul Borcei are mici șanse să obțină mai mult de locul 10, poziție pe care a terminat în tur.

 

Echipele:

Dunărea: Anghelache – Lazăr, Cîinaru, Tarța, Toma – Ștefan, V. Petre, Matei, Neta, Preda, Anghel.

Au mai intrat: Paraschiv, Condei, Nicolae Viorel, Bucur, Magearu, Onofrei.

Antrenor: Valeriu Petrescu.

 

Săgeata: Gordin – Mișelaricu, Goșa, Popa, Șamata – Șicu, Apostol, Bold, Vezan – Nanu, Chițu.

Antrenor: Constantin Gache.

Arbitri: Andrei Cristian – Voinea Valentin, Ionel Rădulescu.

Galerie foto: Dunărea – Săgeata 0 – 3 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *