Fotbal / Vali Badea vine azi la Călăraşi

Fostul atacat al echipei Steaua Bucureşti, vine astăzi la Călăraşi.

Vali Badea este un jucător care a fost foarte repede iubit de suporterii Stelei. Atacantul aflat acum la Farul Constanţa a reuşit să califice Steaua Bucureşti prin golurile sale în Liga Campionilor cu Standard Liege (2-1), (2006) după 10 ani de absenţă în cea mai importantă competiţie inter cluburi. Badea, a avut o serie de meciuri reşite la Steaua fapt ce l-a determinat pe antrenorul Stelei de atunci, Cosmin Olăroiu, să-l folosească destul de des în primul 11 al echipei, înaintea meciurilor decisive din preliminariile Ligii Campionilor.

Atacantul are la activ foarte multe partide în cadrul echipelor din Liga 1 dar cele mai mari performanţe le-a avut cu gruparea din Ghencea câştigând şi primul trofeu Supercupa României în iulie 2006, Steaua impunându-se în faţa rivalei din Giuleşti, cu 1-0.
Atacantul se află acum alături de alţi foşti Stelişti la Farul Constanţa. Vali Badea vine atăzi la Călăraşi cu actuala sa echipă unde va juca un amical cu Dunărea Călăraşi. Vali Badea se va reîntâlni cu această ocazie şi u bunul său amic aflat acum la Dunărea, Florin Anghel. Meiul va avea loc începând cu ora 13:00, pe stadionul Municipal.

Rămâi pe informatiadecalarasi.ro pentru a afla mai multe amanunte de la amicalul Dunării cu Farul Constanţa, după ora 15:00.

Cătălin NIŢU
catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *