Fotbal / Liga 3 / Returul începe pe 16 martie


Într-o şedinţă care a avut loc ieri în cadrul Comitetului Executiv al FRF, s-a decis amînarea startului returului la Liga a 2-a şi a 3-a.

Formaţiile din ligile inferioare vor lua startul pe 17 martie şi nu pe 10, cum era programat iniţial. Decizia vine după ce două echipe din Liga a 2-a şi-au anunţat retragerea din cauza problemelor financiare, Victoria Brăneşti şi Săgeata Năvodari.Astfel, în urma şedinţei s-a decis ca Liga 3, acolo unde avem două reprezentante, Dunărea ţi Chirnogi, să se reia pe 16 martie, asta după ce iniţial Comitetul a decis în urmă cu o săptămână ca Liga 3 să se reia cu returul pe 9 martie. Asta înseamnă că formaţiile din acest eşalon îţi vor prelungi programul de pregătire.

Cum startul părţii a doua a sezonului 2011-2012 s-a întârziat până pe 17 martie, cele două săptămâni ce sunt de recuperat, pentru a reintra în programul normal, se vor disputa în zilele de 4 şi 25 aprilie pentru Liga a II-a şi 3 şi 25 aprilie pentru Liga a III-a.Cele două etape intermediare ce se vor disputa la datele amintite mai sus revin rundelor 19 şi 23.

Cătălin NIŢU
catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *