Fotbal / Liga 3 / Petrescu: „Sunt mulţumit că am adus jucătorii pe care i-am dorit”

La Dunărea nu-i de glumă. Echipa trebuie să se întărească serios pentru a avea un retur mai liniştit. 

Rezultatele neconvingătoare din turul ediţiei a Ligii a 3-a au făcut din echipa fanion a oraşului o formaţie de pluton. Toate oalele s-au spart în capul antrenorului care e obligat acum să scoată corabia la liman. În perioada aceasta de pregătire, Dunărea a făcut câteva transferuri care să vină în sprijinul echipei. Returul se anunţă unul de infern mai ales că trupa de pe malul Borcei va porni de pe poziţia a 10-a a clasamentului Seriei a 2-a.

„Dunărea va arăta altfel”

La ora actuală, Dunărea a parafat transferurile a 6 jucători. Marius Anghelache, Alin Toma, Gheorghe Mihăiţă, Cătălin Mincu, Florin Anghel şi Ionuţ Zlatan, vor evolua din retur sub culorile echipei Dunărea. „Sunt foarte mulţumit de randamentul jucătorilor şi de faptul că au acceptat să lucreze cu mine. Împreună vom face o echipă care să satisfacă cerinţele conducerii clubului. Sunt mulţumit că am adus jucătorii pe care i-am dorit iniţial. Aşteptăm confirmarea altor doi fotbalişti, Alexandru Lazăr (ex-ABC Stoicescu) şi Silviu Neta (Brăila). La noile achiziţii se mai adaugă şi Magearu. Sunt convins că din retur Dunărea va arăta altfel”, a afirmat pentru Ziarul Informaţia de Călăraşi, tehnicianul Dunării Valeriu Petrescu.

Cu Venus, ultimul amical

După meciul jucat în mocirla de la Brăila, pierdut de Dunărea (0-4) trupa lui Valeriu Petrescu şi Dan Andronache va disputa un amical la Izvorani cu Turis Turnu Măgurele, urmând ca perioada de pregătire să se încheie cu un ultim test susţinut în compania echipei campioane a Ligii a 4-a, Venus Independenţa. Dunărea – Venus se va juca mâine la Cuza Vodă începând cu ora 11:00.

Cătălin NIŢU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *