Fotbal / Caţaros: “Liga 4 se reia pe 17 martie”

Preşedintele AJF Călăraşi a declarat pentru Ziarul Informaţia de Călăraşi că returul Ligii Tractoriştilor se va relua pe 17 martie. 

Fotbalul judeţean a intrat pe ultima sută de metri. Returul sezonului 2011-2012 bate la uşă. Echipele angrenate în această competiţie se pregătesc intens pentru returul care se anunţă destul de incitant. Venus, Modelu, Fundulea, sunt doar câteva dintre formaţiile care şi-au anunţat promovarea în eşalonul superior.

Până la startul returului, şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi, Bratu Caţaros va avea o întâlnire cu delegaţii echipelor din Liga 4-a. Joi, 8 martie, la sediul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, începând cu ora 11:00, toţi reprezentanţii fotbalului judeţean se vor întâlni pentru a stabili anumite aspecte legate de bunul mers al fotbalului călărăşean.

Pe 11 martie este programată a 2-a etapă de Cupă Judeţeană. “11 meciuri se vor juca în această etapă. Este posibil ca anumite echipe să-şi anunţe intenţia de a reprograma meciurile sau să se retragă. Dar… vom vedea”, a afirmat Caţaros. Despre returul Ligii a 4-a, şeful AJF a afirmat faptul că acesta se va relua începând cu 17 martie, la o zi după începerea Ligii a 3-a.

Cătălin NIŢU

catalin.nitu@informatiadecalarasi.ro

 

One thought on “Fotbal / Caţaros: “Liga 4 se reia pe 17 martie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *