Flash sportiv/ Sâmbătă, 3 august, UTA Arad – Dunărea Călărași

⚽️Fotbal / Liga 2 / Etapa I / UTA Arad – Dunărea Călărași
Primul meci al echipei în sezonul 2019-2020 din Liga a 2-a este programat, sâmbătă, 3 august, la ora 13.00.
📺 Live pe: Digi Sport1, Telekom Sport1 și Look TV.

Conducerea executivă a Dunării Călăraşi a anunţat perfectarea a două noi transferuri pentru noul sezon al ligii a 2-a. E vorba de mijlocaşii, Ciprian Gliga (22 de ani) şi Salvatore Marrone (18 ani), ambii veniţi sub formă de împrumut de la Academica Clinceni. „Lotul nostru s-a întărit cu alţi doi jucători tineri cu multe calităţi care ne pot ajuta în atingerea obiectivului pe care l-am fixat. Le urăm Bun venit! şi sper ca numele lor să apară cât mai repede şi pe lista marcatorilor” a declarat preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

Atât Gliga cât şi Marrone au fost incluşi în lotul care va face deplasarea la Arad pentru duelul cu UTA, din cadrul rundei inaugurale a sezonului 2019 – 2020 al ligii a 2-a.

Stanciu a obţinut baremul de calificare la Olimpiadă
Atleta Daniela Stanciu (31 de ani) a obţinut calificarea la JO de la Tokyo, la săritura în înălţime, în cadrul Campionatelor Naţionale de Seniori de la Piteşti.Daniela Stanciu a reuşit o săritură de 1,96 m, din a doua încercare, reuşind astfel să devină a patra sportivă calificată la JO de la Tokyo.Stanciu este legitimată la Steaua Bucureşti şi este antrenată de Oana Pantelimon, medaliată cu bronz la Sydney 2000.La atletism, patru sportive au reuşit calificarea la JO de la Tokyo, din 2020. Acestea sunt săritoarele în lungime Alina Rotaru şi Florentina Iuşco, alergătoarea Claudia Bobocea şi săritoarea în înălţime Daniela Stanciu.

Irina Begu a abandonat
Irina Begu, locul 93 WTA şi cap de serie numărul 6, a abandonat meciul pe care l-a disputat, joi, cu croata Tereza Mrdeza, locul 204 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 125K de la Karlsruhe.Begu s-a retras de pe teren la scorul de 6-3, 2-1, pentru adversara ei, după 58 de minute de joc.Patricia Maria Ţig, locul 223 WTA, este calificată în sferturi, fază în care va evolua, vineri, cu Ekaterine Gorgodze din Georgia, locul 194 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *