Flash sportiv / Duminică, ora 18.30, Hermannstadt Sibiu şi Dunărea Călăraşi

Cel mai aşteptat meci al ultimei runde a play – out-ului ligii 1 Betano va avea loc duminică începând cu ora 18.30 de minute la Sibiu între Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi. Dunărea „joacă” cu retrogradarea pe masă. Elevii lui Dan Alexa au nevoie de cel puţin un punct în duelul cu Hermannstadt, echipă aflată şi ea cu un picior în liga 1, pentru a obţine „paşapoartele” pentru baraj. Lupta pentru supravieţuire nu-i deloc uşoară! O experienţă similară a mai trăit Dan Alexa în urmă cu aproape 2 ani.

Chelsea a câştigat Europa League
Chelsea Londra a câştigat, miercuri seară, pentru a doua oară Europa League, învin-gând în finala de la Baku rivala din Premier League, Arsenal Londra, cu scorul de 4-1. „Felicitări echipei Chelsea. Noi am jucat bine în prima repriză, am avut ocazii, dar primul gol primit a schimbat totul. Am încercat să rămânem în joc, dar al doilea gol ne-a făcut treaba şi mai grea. Suntem dezamăgiţi, dar per total am făcut un nou pas pentru a deveni mai buni şi competitivi. Am făcut încă un pas faţă de anul trecut”, a spus Unai Emery, antrenorul lui Arsenal.

Firmino, apt pentru finală
Tottenham şi Liverpool se vor întâlni sâmbătă, la Madrid, de la 22.00, în finala Champions League. Brazilianul Roberto Firmino a fost recuperat şi va face parte din lotul lui Li-verpool pentru meciul cu Tottenham. „Bobby (Firmino) s-a antrenat în ultima săptămână şi a arătat foarte bine, totul e ok. Apoi a luat o pauză şi va reveni de mâine. Tot ce am văzut până acum a fost foarte bine şi sunt convins că va fi în regulă pentru meci“, a declarat Jurgen Klopp într-o conferinţă de presă.

Spalletti, out de la Inter
Inter Milano a anunţat ieri dimineaţă că Luciano Spalletti, 60 de ani, nu mai este antrenorul echipei. Pentru al doilea an la rând, Spalletti a calificat-o pe Inter în grupele UEFA Champions League, după ce a terminat pe poziţia a 4-a în sezonul 2018-2019 din Serie A.   Antonio Conte va fi noul antrenor al formaţiei Internazionale Milano, anunţă jurna-listul italian, Gianluca di Marzio. Pentru Spa-lletti a fost prima aventură la Milano, după ce le mai antrenase în Italia pe Empoli, Sampdoria, Venezia, Udinese, Ancona şi AS Roma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *