Flash sportiv

Un fotbalist al Astrei, testat pozitiv cu COVID -19
Mijlocaşul croat al Astrei, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat aseară, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu CS Universitatea Craiova a fost amânat, a declarat, pentru gsp.ro, preşedintele grupării giurgiuvene, Daniel Coman. Astra se înscrie astfel în rândul cluburilor din Liga I care au avut înregistrate cazuri de teste pozitive, ca Dinamo, CFR Cluj, Poli Iaşi, FC Botoşani şi CSU Craiova. Liga I trebuie să se termine până la 3 august, data limită impusă de UEFA pentru anunţarea echipelor participante în cupele europene.

Iftime îl face praf pe centralul Marius Avram
Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a atacat pe centralul Marius Avram care a condus meciul cu CFR Cluj, afirmând că arbitrul este „hoţ” şi „prost” şi că formaţia ardeleană “fură”. „Nu e o greşeală de arbitraj. E o hoţie fără doar şi poate. Hoţie, nu e prostie. Că de prost, e prost sigur. Acel 11 metri e inventat. Prostia e prostie, se vede, după care faultul pe care îl face marele fotbalist Burcă la Keyta nu e măcar de galben? Mă dezgustă pur şi simplu. (n.r. – despre un posibil henţ în careul Botoşaniului înainte de faultul care a dus la penalti) Dă henţ, de ce nu dai henţ? Tocmai de aceea e prost, că nu a văzut. După aia e hoţ. Întâi e prost, că nu vede, după aia e hoţ. Sunt dezgustat. Să facă Avram cu ăştia fotbal! Clujul fură, încearcă să facă orice… “, a declarat Iftime, la Digi Sport.

Zanardi a fost din nou operat
Campionul paralimpic Alex Zanardi, victima unui grav accident la 19 iunie, a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale neurologice, la un spital din Milano.Transferat la terapie intensivă la spitalul San Raffaele din Milano vinerea trecută, Zanardi a fost operat, sâmbătă, pentru o „delicată problemă de neurochirurgie”, conform unui comunicat al medicilor de marţi. Potrivit medicilor, starea lui Zanardi este stabilă. Aceasta a fost a patra intervenţie chirurgicală la care a fost supus fostul pilot de Formula 1 după accidentul din 19 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *