Flash sportiv

Cosmin Dur-Bozoancă a revenit la Viitorul
Viitorul Constanţa a anunţat revenirea portarului de 22 de ani, după ce acesta a fost împrumutat în Liga 2, la ASU Poli Timişoara şi U Cluj. Pentru cele două echipe din Liga 2, tânărul portar brașovean a jucat în total în 88 de partide. A fost, de asemenea, convocat la naţionala U21 la meciul cu Danemarca, din preliminariile C.E U21, care se va disputa anul viitor.Conducerea Viitorului a avut şi un mesaj pentru tânărul fotbalist: „Mult succes Cosmin şi evoluţii cât mai bune în tricoul negru-albastru!”, a fost prima reacţie a Viitorului.

Finala Cupei României a fost mutată de la Craiova la Ploieşti
FRF a anunţat că finala Cupei României a fost mutată de la Craiova, la Ploieşti. Stadionul „Ilie Oană” va fi gazda evenimentului. „Comitetul de Urgenţă al FRF a decis schimbarea locului de desfăşurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior”, a transmis FRF prin intermediul site-ului. Decizia de ultim moment luată de FRF le dă ocazia finalistelor să aibă o deplasarea mai scurtă. Cel mai probabil, în urma rezultatelor din turul semifinalelor, FCSB şi Sepsi OSK vor juca pentru trofeu, pe 22 iulie.

Credit pentru Setien
Josep Maria Bartomeu, președintele grupării FC Barcelona, a făcut anunțul în privința antrenorului grupării de pe Nou Camp, Quique Setien. „Setien va continua. Mi-a plăcut cum a jucat echipa în ultimele partide, Setien e un antrenor care înțelege ADN-ul Barcelonei. Eu sunt mândru și mulțumit de Setien. Dacă nu vom câștiga campionatul, avem șansa de a câștiga Liga Campionilor”, a afirmat Josep Maria Bartomeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *