Flash sportiv

Messi rămâne la Barcelona
Lionel Messi va rămâne la FC Barce-lona cel puţin până în vara viitoare, după ce clauza care îi permitea să plece liber de la clubul catalan de fotbal a expirat, fără ca starul argentinian să o activeze, informează cotidianul El Mundo Deportivo. „Termenul limită a expirat pe 31 mai. În caz că cineva mai avea dubii, nimic deosebit nu s-a întâmplat, iar căpitanul echipei va continua la Barcelona şi în sezonul viitor. Următorul pas va fi propunerea pentru prelungirea contractului şi încheierea carierei pe Camp Nou.”, scriu cei de la Mundo Deportivo.

România, în urna a treia valorică
Naţionala de handbal masculin a României face parte din urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi din 16 iunie, de la Viena, a grupelor de calificare la turneul final al CE din 2022. Cele opt grupe de calificare vor fi formate din câte patru echipe, în total 32 de reprezentative, care vor lupta pentru 20 de locuri calificante. Naţiunile gazdă, Ungaria şi Slovacia, alături de campioana europeană Spania şi finalista ultimei ediţii Croaţia sunt direct calificate la turneul final. Partidele de calificare se vor desfăşura între 4 noiembrie 2020 şi 2 mai 2021.

FIA dă startul în Formula 1
FIA a prezentat calendarul primelor opt curse de Formula 1 din sezonul 2020, care vor avea loc în Europa, Campionatul Mondial urmând a avea startul în Austria, la Spielberg, în 5 iulie. Program: 5 iulie – Austria, Spielberg;12 iulie – Austria, Spiel-berg; 19 iulie – Ungaria, Budapesta; 2 august – Marea Britanie, Silverstone; 9 august – Marea Britanie, Silverstone; 16 august – Spania, Barcelona;30 august 30 – Belgia, Spa; 6 septembrie – Italia, Monza. Sezonul 2020 de F1 ar fi trebuit să înceapă în martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *