Flash sportiv

Patrick Ewing a fost externat
Patrick Ewing, fost baschetbalist la New York Knicks şi dublu campion olimpic, a fost externat şi se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. „Tatăl meu a revenit acasă şi se simte bine. Continuăm să fim atenţi la simptome şi urmăm recomandările medicilor”, a anunţat fiul fostului basc-
hetbalist, Patrick Ewing Jr.Ewing a anunţat,vineri, că a fost testat pozitiv cu Covid-19, el fiind internat la un spital din Georgetown. În vârstă de 57 de ani, Ewing este dublu campion olimpic cu Team USA (1984 şi 1992), de 11 ori selectat în All Star Game şi de două ori finalist al NBA cu Knicks în 1995 şi 1999.

Novak Djokovic organizează Adria Tour
Dominic Thiem, Alexander Zverev şi Grigor Dimitrov vor participa la Adria Tour, competiţie organizată de Novak Djokovici în Balcani, în perioada 13 iunie – 5 iulie. „Am o veste excelentă, Saşa Zverev a confirmat că va veni la Belgrad”, a declarat Djokovici. Adria Tour se va desfăşura în Serbia la Belgrad (13-14 iunie), în Croaţia la Zadar (20-21 iunie), în Muntenegru (27-28 iunie), în Bosnia la Banja Luka (3-4 iulie) şi se va încheia tot în Croaţia, la Zagreb, în data de 5 iulie, când va avea loc un meci demonstrativ între Djokovici şi bosniacul Damir Dzumhur. Până acum şi-au mai confirmat participarea austriacul Dominic Thiem, bulgarul Grigor Dimitrov şi sârbul Viktor Troicki.

Andre Villas-Boas rămâne la Olympique Marseille
Portughezul Andre Villas-Boas rămâne antrenor la Olympique Marseille şi în sezonul viitor, a anunţat clubul francez. „După mai multe discuţii cu membrii conducerii clubului, André Villas-Boas şi-a confirmat dorinţa de a continua colaborarea cu OM şi în sezonul viitor”, a anunţat clubul.Villas-Boas, care conduce echipa din mai 2019, mai are un an de contract cu Olympique Marseille, iar în ultima vreme a refuzat mai multe propuneri de prelungire a acordului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *