Flash sportiv

Trei români incluși de FIFA în campania #WeWillWin
Internaţionalii români Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu au fost incluşi de FIFA în campania #WeWillWin prin care foşti sau actuali fotbalişti îşi arată aprecierea faţă de toţi cei care lucrează în condiţii de risc în perioada pandemiei de COVID-19. Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajaţii din spitale, din industria farmaceutică, forţele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară şi firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun şi pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie.

Serena Williams, nerăbdătoare să revină pe teren
Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, în vârstă de 38 de ani, a afirmat că abia aşteaptă să revină în competiţii, după trecerea pandemiei de coronavirus. „Asta ştiu să fac cel mai bine. Îmi place mult să joc. Aveam impresia că aveam nevoie de tenis, chiar dacă nu prea mai voiam să joc. Acum mă simt mai bine ca niciodată“, a declarat Serena Williams, marţi, într-un live pe Instagram cu sora sa Venus.

Un campion de sumo a murit la doar 28 de ani
Luptătorul de sumo din Japonia, Shobushi, a murit din cauza Covid-19, fiind primul sportiv de nivel înalt care a decedat ca urmare a acestui virus. În vârstă de 28 de ani, pe numele său Kiyotaka Suetake, el făcea parte din echipa Takadagawa, unde au fost depistate şapte cazuri de coronavirus. Shobushi era spitalizat din 8 aprilie şi era la terapie intensivă din 19 aprilie. El avea şi diabet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *