Flash sportiv

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, ieri, după videoconferinţa consultativă a FRH cu cluburile masculine, că acestea au votat pentru eliminarea regulii cu trei jucători extracomunitari, dar şi pentru încheierea sezonului şi acordarea de medalii. „Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari. Toate cluburile de Liga Naţională masculină au votat pentru eliminarea regulii cu trei extracomunitari. De asemenea, cu trei excepţii, cluburile sunt de acord cu închiderea sezonului şi acordarea de medalii (9 voturi pentru aceasta din urmă)”, a anunţat Dinamo Bucureşti.

Tragedie în fotbal
Fostul arbitru FIFA, Dan Lăzărescu, a decedat, luni, la vârsta de 49 de ani. Dan Lăzărescu a fost unul dintre cei mai apreciaţi asistenţi ai generaţiei sale şi s-a retras la 35 de ani, din cauza unor probleme medicale. După retragere a făcut parte din Comisia Centrală de Arbitraj, iar în ultimii ani a fost specialist pe probleme de arbitraj la Telekom Sport.

Vettel pleacă de la Ferrari
Pilotul german Sebastian Vettel, în vârstă de 32 de ani, se desparte de Ferrari la finalul sezonului 2020, informează site-ul ferrari.com. Pilotul german, al cărui contract cu Ferrari expiră la finalul sezonului, s-a aflat în discuţii cu italienii în ultimele luni, dar nu s-a ajuns la un acord. Cu toate acestea, Vettel susţine că decizia de a nu continua la Ferrari nu are nimic de-a face cu partea financiară.„Atât eu, cât şi echipa am realizat că nu mai există o dorinţă comună de a rămâne împreună din sezonul viitor. Partea financiară nu are nimic de-a face cu această decizie”, a declarat Sebastian Vettel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *