Flash sportiv

FLASH Sportiv

Amicalul cu Anglia a fost anulat
Federaţia engleză (FA) a anunţat că a decis să anuleze meciurile amicale pe care naţionala Angliei urma să le dispute împotriva Austriei (2 iunie) şi României (7 iunie), după ce UEFA a luat decizia amânării cu un an a Campionatului European programat în această vară. „UEFA a confirmat că, din cauza pandemiei de coronavirus, EURO 2020 va fi amânat până în iunie 2021. În consecinţă, meciurile împotriva Austriei şi României nu vor mai avea loc”, a precizat FA într-un comunicat dat publicităţii.

Espanol, decimată de coronavirus
Clubul Espanol Barcelona a anunţat, marţi, şase cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor şi staff-ului echipei. „În această după-amiază, a fost confirmat faptul că şase membri ai RCD Espanol Barcelona, din prima echipă şi din staff-ul antrenorilor, au primit rezultate pozitive la testele pentru coronavirus, care au fost efectuate în ultimele ore. Toţi aceştia au simptome uşoare şi respectă recomandările medicale”, a precizat gruparea din LaLiga, potrivit marca. com. Clubul şi-a suspendat activitatea înce-pând din 13 martie şi toţi jucătorii sunt la autoizolare de atunci.

Şi-a reziliat contractul de teama coronavirusului
Mijlocaşul nigerian John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor de teama coronavirusului, campiona-tul turc fiind singurul din Europa care se mai dispută, informează lequipe. fr. Înţelegerea lui era va-labilă până la finalul sezonului viitor.
„Există lucruri mai importante în viaţă decât fotbalul. Sezonul ar trebui anulat”, a scris internaţionalul nigerian (32, de ani, 89 de selecţii), pe Instagram. În ciuda apelului jucătorilor şi recomandărilor UEFA, în Turcia campioantul continuă, cu meciuri disputate fără sepctatori. În această ţară sunt 98 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *