Flash sportiv

Fără strângeri de mână la meciuri
FRF recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competiţiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru a reduce transmiterea COVID-19. „Federaţia Română de Fotbal se aliniază astfel la decizia UEFA care a anunţat că jucătorii nu vor mai da mâna cu adversarii şi arbitrii ca parte a protocolului premergător startului partidelor din competiţiile UEFA”, scrie frf.ro. În plus, FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte şi după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacţiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spaţii deschise.

Maratonul de la Milano a fost amânat
Maratonul de la Milano, programat pentru 5 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii. Cel mai probabil maratonul va avea loc în toamnă. Italia a extins carantina din cauza epidemiei de coronavirus la nivelul întregii ţări, începând de marţi dimineaţă, premierul Giuseppe Conte afirmând că oamenii vor putea călători numai în interes de serviciu sau pentru urgenţe de familie şi vor fi obligaţi să prezinte o dovadă în acest sens. Bilanţul deceselor provocate de coronavirus a crescut luni cu 97, la 467, Italia fiind cea mai grav afectată ţară din lume după China de epidemia provocată de noul coronavirus.

Patronul lui Olympiacos, Vangelis Marinakis, a transmis un mesaj pe Facebook în care anunţă că a fost diagnosticat cu coronavirus. „Cunoscutul virus «m-a vizitat» şi mă simt obligat să o fac public. Mă simt bine în ceea ce priveşte măsurile necesare şi sunt disciplinat de instrucţiunile doctorilor. Le recomand să facă asta tuturor concetăţenilor mei”, a fost mesajul lui Marinakis pe platforma socială. Staff-ul şi jucătorii lui Olympiacos au mers la spital pentru control după acest anunţ.Wolverhampton a cerut amânarea meciului cu Olympiacos Pireu din Liga Europa. Meciul urmează să se dispute fără spectatori, joi, de la ora 22.00, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Europa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *