Flash sportiv

Flash Sportiv

Tălmaciu, titular în meciul cu Portugalia

Naţionala României formată din jucători sub 18 a fost învinsă in extremis de formaţia similară a Portugaliei, cu scorul de 2-3 (0-0), sâmbătă, la Vila Real de Santo Antonio (Portugalia), în cadrul Turneului celor Patru Naţiuni. Lusitanii au deschis scorul prin Tiago Tomas (50), potrivit site-ului FRF, dar tricolorii au revenit prin golurile înscrise de Florin Bălan (64) şi Ianis Stoica (71). Portugalia a marcat de două ori în minutele adiţionale, prin Tiago Tomas (90+5), din lovitură de la 11 metri, şi Duarte Carvalho (90+6)! Braşoveanul David Tălmaciu a fost titular în acest joc, în care a fost schimbat în minutul 84 cu Sima. În celălalt meci al competiţie, Spania şi Turcia au terminat la egalitate, 1-1. Pe 9 decembrie vor avea loc meciurile Spania – România (Vila Real de Santo Antonio, 16:00) şi Portugalia – Turcia (Parchal, 18:00).

Messi l-a depăşit pe Ronaldo

Datorită golurilor marcate în meciul cu Mallorca, scor 5-2, Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo la numărul hattrickurilor înscrise în LaLiga.Messi a marcat 35 de triple în campionat, în timp ce Cristiano Ronaldo, între timp transferat la Juventus, are 34.Argentinianul Lione Messi şi-a prezentat Balonul de Aur pe Camp Nou şi a marcat de trei ori în meciul FC Barcelona – Mallorca, scor 5-2, disputat, sâmbătă, în etapa a XVI-a a campionatului Spaniei. Messi a marcat în minutele 17, 41 şi 83, celelalte reuşite fiind semnate de Antoine Griezmann (7) şi Luis Suarez (43).

Joshua l-a învins pe Andy Ruiz

Englezul Anthony Joshua şi-a recâştigat centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce a trecut la puncte de acelaşi mexican Andy Ruiz, sâmbătă, la Riad, în Arabia Saudită. Joshua s-a impus prin decizia unanimă a celor trei arbitri-judecători: 118-110, 118-110, 119-109. „Am vrut să arăt nobila artă: să loveşti fără a fi lovit“, a declarat Joshua la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *