Flash sportiv

Flash Sportiv

Coutinho, împrumutat în Premier League
Philippe Coutinho (27 de ani) va ajunge la una dintre rivalele lui Liverpool din Premier League. Jurnaliştii francezi de la L’Equipe susţin că brazilianul va fi cedat sub formă de împrumut la Arsenal, toate părţile fiind de acord cu mu-tarea. În scurta perioadă petrecută la Barcelona, Coutinho a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor de 21 de ori în 76 de partide. El i-a ajutat pe Messi & compania cu 11 assist-uri.

Puşcaş, dorit de Birmingham şi Reading
Gazetta Dello Sport anunţa faptul că jucătorul român al celor de la Internazionale Milano, George Puşcaş, este foarte aproape să semneze cu Birmingham, contra sumei de 10 milioane de euro. Se pare că lucrurile sunt mult mai complicate de atât, de când pe fir a intrat o altă echipă din Championship (liga a doua engleză), Reading, care vrea să-l deturneze pe român. Anunţul a fost făcut, în urmă cu puţin timp, de celebrul jurna-list italian, Gianluca Di Marzio, cel care este la curent cu tot ce mişcă în Italia, în materie de transferuri. „Cursa pentru Puşcaş se dă în doi, Birmingham şi Reading“.

Trump este „rasist şi misogin”
Fostul atlet Carl Lewis, multiplu campion mondial şi olimpic, a declarat că sportivele merită să fie tratate şi plătite corect şi l-a criticat pe preşedintele Do-nald Trump, caracterizându-l drept „rasist şi misogin“. Lewis a vorbit despre Trump la Lima, unde este prezent la Jocurile Panamericane. „Avem un preşedinte rasist, părtinitor şi misogin, care nu apreciază pe nimeni în afară de el. Dar asta nu înseamnă că nu putem lupta pentru ceea ce este corect pentru oameni”, a afirmat fostul sportiv. Carl Le-wis, acum în vârstă de 58 de ani, are în palmares nouă medalii de aur obţinute la JO şi opt, tot de aur, câştigate la CM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *