Flash sportiv

Copil, învins de Gulbis la Rotterdam
Tenismenul Marius Copil, locul 72 ATP, a fost eliminat, ieri, în primul tur al turneului de la Rotterdam, cu premii totale de două milioane de euro. Copil, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, a fost învins de letonul Ernests Gulbis, locul 83 ATP, scor 6-2, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 13 minute.

 

Alexandru Deaconu, instructor pentru arbitrii din Kazahstan
Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a fost prezent în Antalya în perioada 6-9 februarie, acolo unde a fost instructor pentru arbitrii din Kazahstan. Deaconu este singurul român care îndeplineşte rolul de instructor UEFA şi, de asemenea, acesta este coordonator pentru Convenţia UEFA, responsabil pentru centralii şi asistenţii din Kazahstan. „Au fost patru zile de cursuri prin care le-am adus la cunoştinţă ultimele reglementări din arbitraj, o experienţă extrem de interesantă şi de utilă!”, a spus vice-preşedintele CCA, Alexandru Deaconu.

 

Dramă în sportul mondial!
Canotorul german Maximilian Reinelt (30 ani), care a obţinut aurul olimpic la JO 2012 de la Londra cu echipajul de 8+1 al ţării sale, a murit luni în timp ce schia pe pârtia de la St. Moritz (Elveţia). Conform DPA, cauza decesului nu este încă elucidată. După aurul de la Londra, el a cucerit bronzul la Rio de Janeiro, în 2016. Ulterior s-a retras din activitatea sportivă şi a continuat să lucreze ca medic. „Chiar şi după ce s-a retras, Max a fost foarte apropiat de canotaj. Decesul său prematur este o veste extrem de tristă pentru mine“, a spus Siegfried Kaidel, preşedintele Federaţiei germane de canotaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *