Flash Sportiv

Flash Sportiv
Flash Sportiv

Daum a făcut o modificare în lotul României

Selecţionerul Christoph Daum a hotărît să-l convoace la partida cu Danemarca, programată pe 26 martie, pe Cluj Arena, şi pe fotbalistul lui Terek Groznîi, Gheorghe Grozav, jucător aflat iniţial pe lista adiţională. Decizia a fost luată din cauza problemelor medicale pe care le are Bogdan Stancu. Fotbalistul de la Bursaspor va veni şi el reunirea lotului de la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde după un consult medical amănunţit, se va hotărî dacă este apt din punct de vedere medical pentru meciul de la Cluj. Pe 26 martie, la Cluj-Napoca, reprezentativa României întîlneşte Danemarca în cea de-a cincea partidă a preliminariilor CM 2018 din Rusia.

Romanescu, reales preşedinte al FR de Tenis de Masă

Cristinel Romanescu a fost reales, ieri, pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă (FRTM), la Adunarea Generală de alegeri a forului naţional. Cristinel Romanescu, singurul candidat pentru această funcţie, a fost ales cu unanimitate de voturi de cei 71 de membri ai FRTM prezenţi la Adunarea Generală. Tot în cadrul Adunării Generale, Nicolae Ochiană a fost ales vicepreşedinte cu 71 de voturi, iar în Biroul Federal au fost votaţi patru membri, Beatrice Romanescu, reprezentant marketing şi trei reprezentanţi ai cluburilor, Bogdan Marinescu (CSA Steaua Bucureşti), Andrei Szemerjai (LPS Constanţa), şi Adrian Moldovan (CSM Bistriţa).

Laura Badea, despre alegerile la FR de Scrimă

Fosta campioană olimpică Laura Badea, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, se aşteaptă la o luptă „dominată de fair-play“ la alegerile din 29 martie, unde îl va avea contracandidat pe Marius Florea, actualul secretar general al FRS. „Va fi o luptă dominată de fair-play, fiecare vine cu un program strategic adecvat federaţiei. Toţi avem o datorie morală pentru această federaţie şi, bineînţeles, faţă de doamna Pascu, cea care este preşedinta de onoare a federaţiei“, a spus Laura Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *