FLASH Sportiv

FLASH Sportiv
FLASH Sportiv

Război intern la Steaua

Remiza de la Mediaş a stricat de tot atmosfera la Steaua. Gigi Becaşi a criticat dur prestaţiile echipei din ultima perioadă. „Jucăm ca la circ, nu merităm să fim în play-off. La vară tragem linie. Nu mai discutăm în familie, la Steaua e război public“, şi-a mitraliat patronul antrenorul. „Ce aţi vrea să comentez? Nu am jucat ce trebuie, dar nu sîntem la circ“, a răspuns Reghecampf.

Aguirre a fost dat afară de Deportivo

Internaţionalul român Florin Andone a rămas fără antrenor, după ce Gaizka Garitano Aguirre, în vîrstă de 41 de ani, a fost demis duminică seară. Gaizka Garitano a fost numit în funcţia de antrenor la Deportivo La Coruna pe 10 iunie 2016. Anterior, Garitano antrenase la Eibar şi Eibar B, şi la Valladolid. Garitano o lasă pe Deportivo pe locul 17 în clasamentul primei ligi din Spania. Cu 19 puncte acumulate după 23 de meciuri, echipa lui Florin Andone se află la doar două puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Sporting Gijon.

Probleme pentru Gotze

Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze ( 24 de ani), a fost diagnosticat cu tulburări ale metabolismului şi este nevoit să îşi întrerupă pregătirea alături de formaţia sa pentru o perioadă nedeterminată. Mario Gotze a fost afectat de probleme musculare de-a lungul sezonului, în urma cărora a fost supus unor investigaţii amănunţite. Gotze, care a revenit la Borussia Dortmund în vara anului 2016, după o experienţă de trei ani la Bayern Munchen, a adunat 16 meciuri în actuala stagiune, în toate competiţiile, în care a marcat două goluri şi a dat două pase decisive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *